Just another Wordpress.com weblog

Een nieuw begin

Aangezien ik mijn eigen website sjiraffe.nl heb verkloot door een foute database te wissen, heb ik besloten hier opnieuw te beginnen. Dit blog heb ik nu al 4 jaar en ik heb er nooit wat geschreven, haha.
Sjiraffe.nl zou toch al opgezegd worden bij mijndomein met ingang van dit jaar, dus komt allemaal wel goed uit.

2010 wordt mijn jaar
Hoeveel mensen hebben bovenstaande zin gebruikt op 31 december 2009? Vast net zoveel als op 31 december 2008 zeiden dat 2009 hun jaar zou worden.
Ik was één van de velen en ik moet zeggen, dat ik me wel lekkerder voel. Ik wil namelijk het komende decennium van mijn leven niet voor een groot deel dwalen zoals het vorige decennium. Dus pakken we het groots aan…nou ja groots…
Ik ben nu 3 weken op “dieet”, maar vandaag alweer een vreetbui gehad. Vanaf 19 feb start ik met 2 buurvrouwen bij de dansschool met Pilates en verder probeer ik me minder zorgen te maken.
Makkelijker gezegd dan gedaan, maar het lukt aardig.

Beetje jammer dat ik met ingang van volgende week een andere psychotherapeut krijg, maar we doen het er wel mee. Mijn oude therapeut zei, dat ze met mij net zoveel had bereikt in 3 maanden als ze bij een ander zou bereiken in 2 jaar. Daar ben ik dus wel blij mee, want dat betekent dat ik bijna klaar ben 🙂

Ben heel erg benieuwd wat dit jaar gaat brengen, maar ik zie het positief in!

Advertenties

Commentaren op: "Een nieuw begin" (3)

  1. Was je kwijt, had al eens op hyves gekeken..nieuwe ronde nieuwe kansen. Ik denk het wel; dit word jouw jaar, in ieder geval een heel positief begin, en dat is het halve werk!

  2. Hey, leuk om je weer te zien, en wat je hier zegt over 2010…ja, wij hopen ook dat het allemaal een beetje beter gaat gaan dan in 2009, want da was maar een slecht jaar voor ons.

    En jij op dieet? Was da wel nodig? Maar op zich is het natuurlijk ook weer goed dat je zo onder de mensen komt en met iets bezig bent he.

    Trouwens, ik zou nog wel eens een fotootje willen zien van jullie dochtertje Lara, die zal ook al wel een hele grote meid zijn! En doe de groeten aan Jag/Hans 🙂

  3. Hey daar! Wel vandaag voor de tweede keer, maar ik wou je even zeggen dat ik nog eens gaan kijken was bij die kleine meid van jullie..of moet ik zeggen, knappe grote meid, want dat is ze wel he! Het blijft toch een knapperdje he, met die mooie ogen van haar!! En ik heb genoten van die verslagjes, en van het hele K3 gebeuren, da was ook wel interessant (Noah zit ook in de K3 fase…) Nu weet ik direct waar ik eens een kijkje kan gaan nemen als ik ze nog es wil zien, thanks!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: